ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ | Julie & Julia


Μια ταινία για το φαγητό και το Blogging ή μάλλον μια ταινία για το Blogging του φαγητού. 




Η Amy Adams υποδύεται την  Τζούλι Πάουελ μια food blogger που ζει στη Νέα Υόρκη και βάζει ως στόχο να φτιάξει μέσα σε ένα χρόνο όλες τις συνταγές - 524 στον αριθμό- του βιβλίου μαγειρικής της σεφ Τζούλια Τσάιλντ. Την πρόκληση αυτή, η Πάουελ, την εξιστόρησε στο blog της, κάτι που την οδήγησε στο να εκδώσει το βιβλίο της


Μέσα από την ταινία ξεδιπλώνονται οι ζωές των δύο γυναικών. Φαινομενικά τόσο αντίθετες και όμως τόσο ίδιες. Αν και από διαφορετικές γενιές και οι ιστορίες τους να εκτυλίσσονται σε διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία καταφέρνει να σε κερδίσει με τους προβληματισμούς των δύο ηρωίδων και τις προκλήσεις που τους επιφυλάσσει η ίδια η ζωή.



Τελικά, το blog της Τζούλι γίνεται θέμα στην εφημερίδα The New York Times και προκαλεί το ενδιαφέρον αρκετών δημοσιογράφων, ατζέντηδων, εκδοτών αλλά και μιας αρνητικής επιστολής της ίδιας της Τζούλια Τσάιλντ. 

Μια ταινία για τα χόμπυ , για την μαγειρική και το Blogging που πιστεύω ότι αν δεν έχετε ήδη δει και αγαπήσει σίγουρα θα σας συγκινήσει. Και αν είστε και Blogger θα την λατρέψετε γιατί θα σας θυμίσει πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...