Ας οργανωθούμε - Νέο πρόγραμμα Blog


Το πήρα απόφαση να οργανωθώ και να βάλω σε πρόγραμμα το Blog μου.
 Αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με το blog μου καθώς αυτό ήταν και η πρώτη μου αγάπη άλλωστε.Κάτι σαν τους ηθοποιούς που δεν μπορούν να κάνουν μακριά από το Θέατρο. Έτσι και εγώ αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με το Blog μου, χωρίς όμως να αφήσω τα video. Και πως θα τα καταφέρω ; Με πρόγραμμα φυσικά!

 Έχω σκεφτεί να ακολουθήσω το παρακάτω πρόγραμμα και θα ήθελα την γνώμη σας

  • Δευτέρα : Ημέρα αφιερωμένη σε βίντεο. Ένα βίντεο με θέμα κυρίως ομορφιάς αλλά και όχι μόνο θα ανεβαίνει κάθε Δευτέρα πρωί στο κανάλι μου. Ανάλογα θα ακολουθείται και από αντίστοιχο blogpost, εφόσον το επιτρέπει το θέμα. 
  • Τρίτη: Μέρα αφιερωμένη στο review της εβδομάδας. Σκέφτομαι να την λέω Good-Buy Review Tuesday . Και ναι όπως προσέξατε το Good-Buy  δεν γραφεται έτσι, αλλά κάνω ένα παιχνίδισμα με τις λέξεις. Τώρα το άν θα είναι ή όχι Good-buy το προϊόν που θα κάνω review... θα δείξει... 
  • Τετάρτη: New Entry Wednesday . Και όπως καταλάβατε θα σας δείχνω ότι καινούργιο έχει καταφθάσει στην πόρτα μου ή ότι προϊόν έχω αγοράσει και έχει προστεθεί στην συλλογή μου.
  • Πέμπτη: Let's Blog. Ημέρα αφιερωμένη στο Blogging Με ένα βίντεο με μαθήματα blogging. Μια σειρά που έχει διχάσει στα Likes/dislikes του youtube, αλλά που μόνο καλά σχόλια έχω λάβει μέχρι στιγμής, οπότε συνεχίζω να ανεβάζω βίντεο με αυτό το περιεχόμενο. Και πιστέψτε με έρχονται πολλά ακόμα.
  • Παρασκευή: Και όπως λέει και το πολυαγαπημένο τραγούδι Friday I'm in love. Ένα προϊόν (και όχι μόνο) που αγάπησα μέσα στην εβδομάδα. Μπορεί να είναι προϊόν, βιβλίο, ταινία, σχετικό ή άσχετο με την ομορφιά θα είναι αυτό που έχω αγαπήσει μέσα στην εβδομάδα.
  • Σάββατο: Μια ταινία για το σαββατοκύριακο. Η πρόταση μου για την ταινία του σαββατοκύριακου. 
  • Κυριακή : Η μέρα είναι ελεύθερη για ότι θελήσω ή και απλά για να ξεκουραστούμε

Φυσικά δεν θα απουσιάζουν θέματα που έχουν γίνει λίγο πολύ μόνιμα στο Blog ΜΟυ και στο κανάλι μου όπως τα Empties, Demo & Review, Foundation Project, Αγαπημένα μήνα, Hauls, Nailed this month κτλ.

Πως σας φαίνεται; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Θα θέλατε κατι συγκεκριμένο σε μόνιμη στήλη στο Blog μου;



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...