New Entry Wednesday - Beauty Formulas νέες ανακαλύψεις


Νέα πραγματάκια από την Beauty Formulas ήρθαν στα χέρια μου και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω.
Για τα Beauty Formulas σου έχω ξαναμιλήσει. Σου είχα δείξει πόσο πολύ μου άρεσε η σειρά με Αυστραλιανό έλαιο τεϊόδεντρου για την δική μου λιπαρή επιδερμίδα. Τα φέρνει στην Ελλάδα η Cosmeticom Και έχουν υπέροχα, οικονομικά προϊόντα περιποίησης και για τους πιο απαιτητικούς. 

Αυτή την φορά πήρα να δοκιμάσω μια μάσκα ποδιών για βαθιά ενυδάτωση και θεραπεία, για να είναι τα πόδια μας έτοιμα να βάλουν τα σανδάλια, αφού ο καιρός βιάζεται να καλοκαιριάσει. Επίσης, πήρα τα Cucumber Cooling Eye pads, ειδικά επιθέματα για τα μάτια. Είναι ότι πρέπει αν βιάζεστε να αντιμετωπίσετε πρηξίματα και κούραση και δεν έχετε χρόνο να κάνετε μια πιο εντατική μάσκα ματιών. Απλά τα ακουμπάτε στα μάτια σας για λίγα λεπτά και βοηθούν πολύ με τα πρηξιματάκια. Είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο από άλλες εταιρείες και αν μη τι άλλο - όταν δουλεύουν - είναι πολύ πρακτικά. Σύντομα θα έχεις review για τα συγκεκριμένα. 

Για το πρόσωπο πήρα και μια καταπραϋντική και ενυδατική μάσκα σε αυτή την πολύ πρακτική συσκευασία των 50Ml. Έχω ξαναδοκιμάσει μια αντίστοιχη από την εταιρεία , όπως και το απολεπιστικό gel στην ίδια συσκευασία και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. 

Επειδή τα πόδια είναι κάτι που με ταλαιπωρεί σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή , πήρα την κρέμα φτέρνας για ξηρό και σκασμένο δέρμα με μέντα και δυόσμο. Μαλακώνει και ενυδατώνει το σκασμένο δέρμα και τον τελευταίο καιρό το έχουμε ρίξει στην περιποίηση των άκρων

Τέλος, η ενυδατική μάσκα με άργιλο και αγγούρι που ήδη έχω δοκιμάσει και μου αρέσει πολύ είναι η τελευταία προσθήκη μου. Πολύ δροσερή και αρκούν μόλις 3 λεπτά εφαρμογής για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.  

Σύντομα έρχονται πολλά reviews έχω να πω. Εσύ για ποιο απ' όλα θα ήθελες να μάθεις περισσότερα;


Διάβασε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...