Monday's Beauty Video : L'OREAL True Match Demo & Review | The Foundation project


Στο στόχαστρο του The foundation Project μπαίνει το πολυσυζητημένο True Match foundation της +L'Oréal Paris France . Στο βίντεο της Δευτέρας σας ετοίμασα το Demo & Review του.

Ένα foundation με λεπτόρευστη υφή και αρκετά ελαφρύ ακόμα και για το καλοκαίρι είναι το 

True Match. Έχει φυσικό τελείωμα και μέτρια προς καλή διάρκεια. Εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος σας η διάρκεια του, ενώ μπορείτε να την παρατείνετε με το κατάλληλο primer. Δουλεύει καλά με όσα primer το δοκίμασα, επομένως δεν θα έχετε πιστεύω πρόβλημα. Εγώ, εφόσον έχω λιπαρό δέρμα προτιμώ περισσότερο τα σιλικονούχα, ειδικά για τώρα το καλοκαίρι. 



Έχει SPF 17, ένας αντηλιακός δείκτης αρκετός για την πόλη και για το πρωινό σας βάψιμο. Έχει μέτρια κάλυψη, καλύπτωντας ικανοποιητικά δυσχρωμίες και κοκκινίλες, αλλά σε έντονα προβλήματα, όπως σπυράκια, ενδεχομένως να πρέπει να επιμείνετε με κάποιο καλυπτικό concealer ή με κορέκτορα κάτω από το foundation. 


Βγαίνει σε ένα πολύ όμορφο γυάλινο μπουκαλάκι και διαθέτει εύχρηστη αντλία. Η απόχρωση που χρησιμοποιώ είναι η Rose Vanilla.

Θα το βρείτε γύρω στα 18€ σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. 

Δείτε εδώ το βίντεο που σας ετοίμασα:



Εσείς το έχετε δοκιμάσει;



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...