Friday I'm in Love with ... Apivita




Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο αφρό καθαρισμού μέσα στο Πάσχα. Είχα ακούσει τόσα πολλά και καλά λόγια για το συγκεκριμένο που ειλικρινά είχα πάψει να τα πιστεύω. Είχε έρθει η ώρα να σχηματίσω την δική μου άποψη για τον Αφρό καθαρισμού για πρόσωπο & μάτια με ελιά και λεβάντα της Apivita
Το χρησιμοποιώ για τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας μου και ναι κάνει και ντεμακιγιάζ, αφαιρώντας σχεδόν τα πάντα εκτός από την μάσκαρα. Περιέχει ελιά που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα και λεβάντα που καταπραΰνει από ερεθισμούς και σπυράκια. Επίσης, περιέχει πρόπολη, το αντιβιοτικό της φύσης, με ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία. 

Το πρωί θα κάνω πλούσιο αφρό και θα καθαρίσω το πρόσωπο μου καλά πριν προχωρήσω στην ενυδάτωση και το μακιγιάζ. Το απόγευμα θα το απλώσω με κυκλικές κινήσεις σα να επρόκειτο για γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Με απαλές κινήσεις στα μάτια αφαιρώ όλο το μακιγιάζ και μετά με άφθονο νερό απομακρύνω τα πάντα. Στην συνέχεια θα περάσω με ειδικό ντεμακιγιάζ στα μάτια μου για να πάρω τα υπολείμματα από μάσκαρα, τα οποία δεν αφαιρεί το συγκεκριμένο και που προτιμώ να εμπιστευτώ σε κάτι πιο εξειδικευμένο. 

Ως αφρός καθαρισμού κάνει πολύ καλή δουλειά και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη αλλά καθαρή σε βάθος. Είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες και αν έχεις και θέμα με σπυράκια θα το λατρέψεις. Δεν περιέχει Parabens και άλλα επιβλαβή χημικά, αν και παλαιότερα μου φαίνεται ότι στην σύνθεση του είχε Parabens. Απ' ότι φαίνεται όμως η Apivita , το διόρθωσε. 

Αυτές τις μέρες θα το βρεις σε προσφορά στο +iNatural , όπως και όλα τα προϊόντα Apivita που διατίθενται από το Online φαρμακείο, ενώ παράλληλα τρέχει και ένα διαγωνισμός στο facebook , όπου μπορείς να το κερδίσεις. 

Εσύ το δοκίμασες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...